Om oss - Betongarbeten24

Om oss - Betongarbeten24
Betongarbeten24 ett nätverk av betongarbetare

Betongarbeten24 ett nätverk av betongarbetare

Betongarbeten24 ett nätverk av betong entreprenader med stor samlad kunskap om olika typer av betongarbeten. Vi är rikstäckande med huvudkontor i Stockholm.

Våra samarbetspartners har en gedigen kunskap om materialet betong och dess egenskaper och kundservice. Vi anlitas vid byggnationer med betong & lösningar inom byggnadsteknik.

Vi jobbar efter en egen framtagen policy som grundar sig på högsta möjliga kundservice, korta ledtider, miljötänk samt jämställdhet. Bästa möjliga personalpolitik lägger en grund för en trivsam arbetsplats och genomsyrar arbetet vi utför hos våra kunder.

Vår personal utbildas internt med kunskaper kring maskiner vi levererar, monterar och utför service på. Vi lägger stor vikt vid kommunikation där alla som jobbar på Betongarbeten24 hjälper till att skapa bra relationer med våra kunder. Till vår hjälp har vi skapat verktyg och rutiner för att enkelt fånga upp frågor och önskemål.

Vi ser vi till att alltid rekommendera samt använda certifierade verktyg. Vid inköp tittar vi alltid på faktorer som sustainability och kvalitet. Miljöarbetet syns i dagliga arbetet och vår personal får utbildning kontinuerligt i miljöfrågor och produkter.