Betongarbeten Stockholm - Håltagning, rivning, slipning - Betongarbeten24

Välkommen till Betongarbeten24 i Stockholm

Vänd dig till oss för alla typer av betongarbeten. Vi arbetar alltid med högsta precision så att du får ett betongarbete med högsta kvalitet!

VI KAN HJÄLPA ER MED. Husgrunder, Industriplattor, Pooler, Platsgjutning av stommar, Armeringsarbeten.

Med kvalitet i fokus

Alla våra medarbetare innehar adekvata certifikat och utbildningar.

Vi hjälper kunder i hela Stockholm

Betongarbeten24 vänder sig till företag och privatpersoner i behov av betongentreprenad.

Hjälp hela vägen

Vi är en helhetsleverantör inom betongarbeten. Vi hjälper dig hitta rätt lösning för ditt projekt.

Hitta rätt betongfirma i Stockholm

Genom att vända dig till oss kortar du ner tiden det tar att hitta en professionell betongfirma. På ett smidigt och enkelt sätt kopplar vi ihop dig med rätt betongfirma utifrån dina önskemål i Stockholm.

Pris för betongarbeten i Stockholm

Priset för att anlita en betongfirma i Stockholm kan variera beroende på hur omfattande ditt betong projekt är. Genom att fylla i kontaktformuläret på vår sida och beskriva vad du behöver hjälp med så skickar vi tillbaka olika offerter från våra duktiga betongarbetare på din ort.

Utbildning till betongarbetare

Utbildning till betongarbetare finns på bygg och anläggningsprogrammet inom gymnasieskolan, inriktning husbyggnad.
Andra områden Betongarbeten24 kan hjälpa till med i Stockholm:

Betongarbeten
Betongarbeten Stockholm. Behöver ni hjälp med betongarbeten? Vi är specialiserade på formsättning, armering och betonggjutning och jobbar mot kunder i hela Sverige

Betonggjutning
Betonggjutning Stockholm i form av platsgjutning som innebär att betonggjutning sker på byggarbetsplatsen. Kontakta oss idag!

Gjuta husgrund
Gjuta husgrund Stockholm är en relativt kostsam investering men också ett viktigt val om du vill slippa senare reparationer och fuktskador.

Gjuta betonggolv
Gjuta betonggolv Stockholm eller som många säger lägga betonggolv. Armering är ett viktigt moment vid gjutning för att förhindra sprickbildning

Gjuta betongplatta
Gjuta betongplatta Stockholm. Att gjuta betongplatta är ett tekniskt krävande arbete som ställer krav på kompetens hos de hantverkare som ska utföra arbetet.

Flytspackling
Flytspackling Stockholm är en metod som används för att få ett nytt jämnt undergolv. Ett flytspacklat golv är ett bra underlag för läggning av exempelvis keramikplattor.

Bygga mur
Bygga mur Stockholm. Ge din trädgård en vacker inramning. Är det svårt att bygga stödmurar? Stödmurar är mer avancerade ...

Bygga pool
Gjuta pool Stockholm. Det finns några uppenbara fördelar med att gjuta en pool i stället för exempelvis en enklare träkonstruktion.

ROT-avdrag
ROT-avdrag Stockholm. Om du vill anlita hantverkare för jobb i din bostad finns det ett förmånligt skatteavdrag som kallas för ROT-avdrag (kort för renovering, ombyggnad och ...


Lediga jobb som betongarbetare

Arbetsledare, betong

Jobway AB

Stockholm

Är du arbetsledare av betongarbeten idag? Vill du arbeta på ett kvalitetsinriktat företag där l... mer

Byggledare - Stål och betong

ATICC Sweden AB

Stockholm

Aticc Sweden är ett modernt konsult och rekryteringsföretag som brinner för individen. Vi tror ti... mer

Rivare/takterrasser/Årsta

Aleja AB

Stockholm

Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? D... mer

Rivare/takterrasser/City

Aleja AB

Stockholm

aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till ... mer

Betongare anläggning

Bemanning Sverige Byrå AB

Stockholm

Vi söker nu ett antal betongare för fast anställning. Arbetsuppgifter: I rollen som traditionel... mer

Platschef innergårdar

Futuria People AB

Stockholm

Har du bred erfarenhet av innergårdar, eller liknande projekt, och vill arbeta i ett företag med g... mer

Jobba med anläggning av rör, på en infrastruktur projekt som markanläggare

Elite Konsulting och Entreprenad AB

Stockholm

Vi söker en Markarbetare med betong kunskap , Som ska jobba med anläggning av rör, på en infrast... mer

Rivare/takterrasser/Skanstull

Aleja AB

Stockholm

aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till ... mer

Betongarbetare - Uppsala

LAP Bygg & måleri AB

Stockholm

Nu söker vi 2st duktiga betongarbetare för arbete i Uppsala! Du kommer att arbeta med allt ifrån ... mer

Rivare/takterrasser/Norrmalm

Aleja AB

Stockholm

aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till ... mer

Vad betyder betong??
byggnadsmaterial: hårdnad blandning av cement, vatten, sand och sten || -en

Wikipedia information om betongarbetare

Betongarbetare Betongarbetare är ett yrke inom byggbranschen. En betongarbetare arbetar främst med armering och gjutning av betong. Övriga arbetsuppgifter är bland annat slipning och lagning av ytor, till exempel spackling av golv. Den som vill utbilda sig till betongarbetare kan gå Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktningen Husbyggnad, och sedan programfördjupningen Betong.Som betongarbetare på ett bygge ingår man vanligen i ett arbetslag tillsammans med andra kategorier av byggnadsarbetare, t.ex. träarbetare.

Wikipedia information om Stockholm

Stockholm Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Staden ligger vid Mälarens utlopp i Östersjön, på gränsen mellan landskapen Södermanland och Uppland. Staden är världens femte nordligaste huvudstad bland självständiga stater. Stockholm är Sveriges största tätort med ett invånarantal som år 2015 uppmättes till 1 515 017 invånare.Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok, till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år. Traditionellt brukar Birger jarl (cirka 1210–1266) räknas som stadens grundare 1252, i enlighet med skyddsbrevet för Fogdö kloster och Erikskrönikan. Närliggande norrut fanns en liten by, Väsby, vid motsvarande dagens Hötorget. Ortens ur försvars- och handelssynpunkt strategiska placering vid sjön Mälarens utlopp i Östersjön, avgränsande landskapen Uppland och Södermanland, avgjorde Stockholms tillkomst och ökande betydelse. Bebyggelsen ökade under 1200-talet på Stadsholmen, Helgeandsholmen och Kidaskär, sedermera Gråbrödraholmen, i dag känd som Riddarholmen. Handel med och inflyttning av tyska handelsmän bidrog till utvecklingen och förbindelser med kyrkan och Hansaförbundet. Den växande köpstaden fick snart en egen kyrka, Sankt Nicolai kyrka, i dag känd som Storkyrkan, samt egen församling utbruten ur Solna församling cirka 1260. Slott, franciskankloster, klarissakloster och dominikankonvent uppfördes, gynnade av bland annat Birger jarl och kung Magnus Ladulås (cirka 1240–1290), samt även stegvis stadsmurar. Alltsedan staden fick stadsprivilegier 1436 är Stockholm rikets största och viktigaste. Statusen som Sveriges förvaltningscentrum och officiell huvudstad befästes formellt genom 1634 års regeringsform, då kungahus, regering, riksdag och centralförvaltning samlades till staden. I den östligaste delen av Stockholm börjar det vidsträckta område med över 30 000 öar som kallas Stockholms skärgård, en av världens mest örika, sammanhängande skärgårdar. År 1998 utnämndes Stockholms kommun till Europas kulturhuvudstad. År 2010 var staden Europas miljöhuvudstad. Stockholm används främst i betydelsen bebyggelsen inom Stockholms kommun (Stockholms stad). Namnet används även för tätorten och ett ännu större område kallat Storstockholm. Ytterligare andra användningar av namnet är för enbart delen Stockholms innerstad och för länet.

Betongarbeten i Stockholm    Har du ett företag?

    Vi förmedlar massor med jobb varje dag!

    Anslut ditt företag idag!